Rozsdamentes edények
Beszerzel? 3 ajánlatot begyűjtünk Neked, gyorsan és ingyen!
28 forgalmazó
Rozsdamentes edények
A rozsdamentes edényeket a háztartásokban vagy különböző vendéglátó-ipari egységekben, például éttermekben, üzemi konyhákon vagy kifőzdékben használják az étel elkészítésére. A rozsdamentes edények jó alternatívát jelentenek a zománcozott, a teflonbevonatú, illetve az alumínium edények mellett. Készítenek rozsdamentes acélból többek közt különböző űrtartalmú fazekakat és lábasokat, serpenyőt, tejforralót, kuktát, tepsit és tésztafőzőt is. A rozsd...
tovább
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Köszönjük a választ, számunkra nagyon hasznos!
1994 -óta működő, magyar tulajdonú cégünk, európai és tengerentúli gyártók termékeit importálja a hazai vendéglátás piacára. Éttermi és konyhai fogyóeszköz kíná...
tovább
Vendéglátó és Élelmiszeripari gépek berendezések teljeskörű megoldással.Honlapunkon megtalál minden olyan gépet, berendezést, amelyre egy jól felszerelt konyháb...
tovább
A Gasztrometál Zrt. 35 éve gyárt nagykonyhák és vendéglátó üzemek részére gépeket, berendezéseket. A teljes egészében magyar tulajdonban lévő részvénytársaság t...
tovább
Cégünk üveg, porcelán, ajándék áruk és egyéb konyhai kiegészítő termékeket forgalmazó nagykereskedés. Vevőkörünkben egyaránt megtalálhatók kiskereskedők és visz...
tovább
Cégünk, a Skill Trade Kft. 1991 óta importál és forgalmaz olasz, spanyol, német és lengyel gyártók képviseletében vendéglátó és élelmiszeripari gépeket. A gaszt...
tovább
Vagy talán erre gondoltál?
Rozsdamentes edények
A rozsdamentes edényeket a háztartásokban vagy különböző vendéglátó-ipari egységekben, például éttermekben, üzemi konyhákon vagy kifőzdékben használják az étel elkészítésére. A rozsdamentes edények jó alternatívát jelentenek a zománcozott, a teflonbevonatú, illetve az alumínium edények mellett. Készítenek rozsdamentes acélból többek közt különböző űrtartalmú fazekakat és lábasokat, serpenyőt, tejforralót, kuktát, tepsit és tésztafőzőt is. A rozsdamentes edények előnye, hogy ellenállnak a korróziós hatásoknak, könnyen tisztíthatók, hátrányuk pedig, hogy egyenetlenül melegszik fel bennük az étel, így könnyebben odaég.